sobota 1. března 2014

Únorové nákupy

Tak a máme tady zase konec měsíce. Ten čas neskutečně letí a já už se těším na léto a teploučko.
V únoru jsem toho nakoupila podstatně víc než v lednu. Většinou se jedná o kosmetiku, tak jdeme na to.


Na začátku měsíce jsem odjela na týden pryč a protože jsem cestovala opravdu v bojových podmínkách, kde jsem třeba neměla ani sprchu tak jsem si pořídila tyto vlhčené ubrousky pro intimní hygienu.
Koupila jsem je v Kauflandu za 9 kč. V balení je jich celkem 10 kusů, jsou bez alkoholu a s výtažky aloe vera a heřmánku. Voní opravdu nádherně a svůj účel taky plní takže za mě palec nahoru.




Dále jsem si koupila v Lidlu odlakovač na nehty značky Cien za 39,90 kč.  Je bez acetonu a strašně se mi zamlouvá jeho způsob dávkování. Kdy přiložíte vatový tampón na  dávkovač a stisknete. Vatový tampón se takhle navlhčí a nikde vám odlakovač nevystříkne ani nevyteče. V balení je 200 ml. Už jsem ho stihla i vyzkoušet a je fajn. 



V Tescu jsem si koupila štětec na smokey ayes od značky Essence za 39,90 kč.  Jeden štětec od nich už mám a je fajn. Štětinky nevypadávají a jsou příjemné. Takže tenhle musel být taky můj :)





 A teď už k nekosmetickým věcem. Jako první jsem sháněla nějakou kabelku. Chtěla jsem nějakou dostatečně velkou abych ji mohla nosit i do školy, nejlépe i přes rameno a takovou jsem taky našla a to v obchodě Lindex za 499 kč. Je koženková, hnědá barva a  krásně prostorná, je na zip a vepředu i vzadu má malou kapsičku. Vepředu na cvoček a vzadu na zip. Vevnitř má ještě jednou malou kapsičku na zip. V poslední době ji tahám téměř všude :) Kabelka je celkem neforemná tak jsem vám ji nevyfotila jen stáhla obrázek ze stránek obchodu Lindex.

Dále jsem potřebovala novou peněženku, protože tu svoji jsem měla bezmála už 5 let. Poslední dobou jsem se i styděla ji někde v obchodě vytáhnout :( ..
A tak jsem zahájila lov na peněženku, chtěla jsem nějakou praktickou a malou. Tu jsem objevila NY za 249 kč a zamilovala jsem si ji hned na první pohled. Je z příjemného hebkého materiálu, vevnitř je koženková. Má kupsu na zip na drobné a dále na cvoček kde je místo na karty, fotky a bankovky. Moc mě zaujalo zdobení na peněžence :)






No a jako poslední tu máme výhru z Giveaway, kterou jsem vyhrála u Tiny, odkaz na její blog  http://tinyscherryflavor.blogspot.cz/

A to jsou tyto nádherné, dlouhé, pírkové náušnice. Já už jedny pírkové doma mám a to v červené barvě a chtěla jsem si koupit ještě jedny tak jsem byla ráda, že jsem zrovna tyto vyhrála :)


No a jako druhý dáreček jsou tyto odlakovací tampony s vůni citrusů od značky Bel. Opět bez acetonu, tampony jsou z 50% bavlna, 30%  viskóza a 20% polyester. Což mi nevadí, že nejsou ze 100% bavlny. Už se těším až je vyzkouším :) Určitě Vám dám potom vědět jaké byly.
A Týnce chci moc poděkovat za tyto krásné ceny.



No a toto jsou moje celé nákupy za měsíc únor. Doufám, že se Vám článek líbil i když toho nebylo zase moc ale já se určitě polepším :)
A co jste si koupili za únor Vy? Určitě mi napište
Vaše Nicol



čtvrtek 20. února 2014

COLORAMA krásky

Když je venku tak krásně tak mám i větší chuť nosit na nehtech nějaké výrazné barvičky.
Laky od značky Maybelline řada COLORAMA mám moc ráda. Mají opravdu krásné barvičky a veliký výběr z nich.
Jak už jsem řekla, když je venku tak krásně, prostě jako na jaře, mám neskutečnou chuť nosit krásné, výrazné barvy na nehtech. A kombinace zlaté a červené mi přijde geniální. Sice trochu mi přijde jako Vánoční kombinace ale mně se prostě líbí.



Výdrž těchto laku je boží, mám je na nehtech asi 5 den a nemám je nijak odštípnuté. Asi jen na dvou prstech a to jenom špičky. Pigmentace je nádherná. U červeného by mi stačila i jedna vrstva a u zlatého by to sneslo i dvě. Štětečky mají tyto laky taky moc příjemné, nejsou ani moc velké a ani moc malé.


Chtěla jsem nějaký červený lak a protože mám COLORAMU moc ráda tak jsem šla přímo k jejímu stánku. Vybrala jsem si tedy tento červený v odstínu 15. A jak už jsem zmínila, stačí mi pouhá jedna vrstva aby na nehtech vypadal krásně. Pigmentace je opravdu krásná.


Tento zlatý lak jsem si koupila minulé léto. Přijde mi na léto jako stvořený. Je v odstínu 108. Pigmentace opět nádherná. U tohoto laku potřebuji sice dvě vrstvy ale to mi nepřijde hrozné. No a v kombinaci s červeným lakem, to je nádherná kombinace, nemyslíte?









A jaký máte názor na COLORAMU Vy? Máte je rádi nebo ne?
Vaše Nicol

pondělí 17. února 2014

Produkty, které mě zklamaly


Znáte to. V obchodě se Vám zalíbí nějaký produkt, buď balením, barvou, značkou, cenou prostě čímkoliv. S nadšením si jej tedy zakoupíte a už se nemůžete dočkat prvního použití.  A pak to přijde, první aplikace a "ejhle" produkt, který jste si  nadšením koupili není podle Vašich představ. Tak co s ním? Darovat? Vyhodit? A nebo jej necháme mezi ostatními s tím, že se jednou bude hodit?

Tak tohle přesně se mi občas taky stane :(
Většinou si produkty nechám s tím, že je do potřebuji. A pak mi mezi ostatními leží klidně i roky.
V takovém případě se jedná o dva laky, jeden od značky Essence a druhý od NYC. Laky mě zaujaly svou barvou i cenou.


Chtěla jsem nějaký lak s nevýraznou až tělovou barvou což se mi povedlo najít u laku od Essence. Avšak krytí tohoto laku je až po 3 vrstvě a to stejně malá. O výdrži tohoto laku ani nemluvím, na nehtech nevydrží ani 24 hodin. Takže za mě palec dolu :(

Odstín 03 cotton candy


Odstín 03 cotton candy


Druhý z laku, které mě zklamaly ale stejně ho mám doma. Je od značky NYC. s krásnou meruňkovou barvou s lehkým šimerem. Lak má absolutně nulové krytí, přijde mi to spíš jako bezbarvý lak s nádechem do meruňkové barvy. Výdrž už je lepší ale i přesto mě moc zklamal.

Odstín 225 Water Taxi Peach



Odstín 225 Water Taxi Peach

Další z dekorativní kosmetiky je tento korektor od Essence, který jsem dostala minulí rok k Vánocům.  Odstín je super, celkem i vydrží až na to, že vysušuje a zalézá do vrásek :( takže je na nic. 

Odstín 01 MATT SAND


Odstín 01 MATT SAND


No a z pečující kosmetiky tu mám dva produkty, které mě absolutně nesedly a nezaujaly. První je dvoufázový sprej na vlasy od Pantene. Vlasy by neměl zatížit, je pravda, že jsem nějakou změnu ve vlasech nezpozorovala, teda až na to, že mi hezky voněly. Ale většinou když jsem si to do vlasů nastříkala tak jsem je za chvíli měla mastné takže za mě opět palec dolů :(
( Na fotce už je jen prázdný obal, nakonec jsem ho přeci jen asi po roce vypotřebovala)



A jako poslední produkt, který mě zklamal z pečující kosmetiky je produkt z Avonu. Je to tato čistící pleťová voda proti akné, která by měla být proti černým tečkám.  Používala jsem ji převážně na nos, protože tam mám nejvíce černých teček. Opět jsem žádnou změnu nezaznamenala, což mě celkem zklamalo :(




 Tak tohle by byly produkty, které mě opravdu zklamaly a očekávala jsem od nich opravdu víc. Máte taky nějaké produkty, které Vás zklamaly? A co s nimi potom děláte, vyhodíte je nebo pošlete dál?
Vaše Nicol

pátek 14. února 2014

Jak já pečuji o své vlasy

Ano, jsem jedna z těch šťastných co se můžou pyšnit s dlouhou a hlavně hustou hřívou :)
Za hustotu můžu poděkovat své mamce, po které jsem tuto super věc zdědila.  Avšak délku a zdravost svých vlasů mám díky olejíčku z Avonu na který jsem dělala speciální článek.
Jak už jste se mohli minule dočíst, vlasy jsem měla tak po ramena a věčně zničené. Už jsem z toho byla opravdu zoufalá a nevěděla jaký přípravek mám použít aby jsem měla tu krásně lesklou a zdravou hřívu jako mívají v reklamách :)
Nakonec jsem tedy přece jenom našla pár přípravku, které mi naprosto vyhovují a které používám dodnes. A tak Vám dneska popíšu jak se já starám o své vlasy.


Dnes už mám vlasy pod prsa, dlouhé, zdravé a husté. Mám štěstí, že se mi tolik nemastí a tak si je umývám 2x někdy 3x  do týdne. Momentálně používám šampón od Pantene aqua light.


Šampón má gelovou konzistenci což mi nijak nevadí. Vlasy jsou po něm krásně lesklé, jemné, nadýchané a vůně v nich vydrží neuvěřitelně dlouho. Což se mi ještě u žádného šampónu nestalo abych třeba na druhý den cítila ještě tu vůni ve vlasech. Hlavu mám po něm úplně lehkou, jako bych zrovna vyšla od kadeřnice o 20 cm lehčí :)



Někdy samozřejmě používám i mou oblíbenou Baleu. A to konkrétně šampón bez silikonu s vůní kokosu. Po něm už mi vlasy tak dlouho nevydrží nemastné, což mě celkem mrzí. Ale i přesto se k němu stále vracím.


Po umytí si buď vlasy dám do turbanu a nechám je samovolně uschnou. Potom si je rozčešu svým dřevěným kartáčem, vyžehlím a použiji olejíček z Avonu. Ale když pospíchám a nemám tolik času abych čekala než mi samovolně uschnou tak si je vyfénuji, vyžehlím a zase aplikuji olejíček z Avonu. 


Musím jen podotknout, že olejíček nepoužívám pravidelně. Buď mi zrovna dojde nebo na něj prostě zapomenu. Ale snažím se tedy alespoň jednou týdně ho vmasírovat do konečků.








 Tak tohle jsou mé tři stále přípravky, které používám a budu stále používat. Protože jak už jsem milionkrát zmínila, mám po nich krásně dlouhé a zdravé vlasy. :)
Doufám že se Vám článek líbil a zajímalo by mě, jak o své vlasy pečujete Vy? Vaše Nicol

úterý 11. února 2014

Kráska od GABRIELLA SALVETE STARS

Řeknu Vám, tohle počasí mě dostává. V kalendáři je pořád zima ale venku to je jak na jaře. Svítí sluníčko, tráva se začíná zelenat, ptáčci začínají zpívat, no prostě nádhera :)
Člověk má potom hned lepší náladu, když venku svítí sluníčko a je teploučko než když na sebe musí navléct haldu oblečení aby cestou do školy nebo do práce neumrzl.
Já mám potom náladu na nějaké pěkné barvičky a to jak v oblečení tak i na nehtech.

Nedávno jsem si řekla, že si taky pořídím jeden z těch nových "hitovek" a to pískový lak od Gabriella Salvete. Zrovna na ně byla v Rossmannu sleva tak jsem si řekla, že to je ta správná chvíle na tento kup.
Vážení, musím říct, že určitě nezůstanu jen u jednoho kousku z této řady. Už teď se chystám na lov dalšího krasavce :)










Teď už ale k laku. Vybrala jsem si tedy s pískovým efektem v odstínu Lavender love 13. 
Barva laku je světle fialová s růžovým nádechem a stříbrnými střípky. Tuhle levandulovou barvičku já prostě můžu na čemkoliv. Bohužel v první vrstvě nekryje skoro vůbec, v druhé už je to trošku lepší ale i tak jsem si musela dát tři vrstvy.  Ani ten pískový efekt mi nedělal problém, vůbec mi nevadilo, že nemám hladké nehty jako u ostatních laků. Je to zase něco jiného.







Výdrž má naprosto skvělou. Po čtyřech dnech jsem měla lak pořád na nehtech, a to bez jediného odštípnutí.
Cca po týdnu mě lak trošku omrzel a tak šel dolů. Musím říct, že i můj lak, který mám z Rossmannu od jejich značky Isana měl co dělat aby lak dostal dolů. Strávila jsem poměrně dlouho nad odlakováním a i po tom mi na nehtech zůstaly ty stříbrné střípky. 





No a když si tohle všechno shrneme, tak musím uznat, že tento krasavec se dostal mezi mé oblíbené :)
Už se nemůžu dočkat až si přikoupím další z této úžasné řady Gabriella Salvete Stars.
Pořídili jste si taky nějaký lak s tímto pískovým efektem? 
Mějte se krásně, ahoj Vaše Nicol

čtvrtek 6. února 2014

Avon kosmetika

Máme další článek a to konkrétně o kosmetice Avon. Tuto sadu jsem dostala od své mamky na Vánoce pod stromeček. V sadě mi chybí ještě balzám na rty, někam se mi zakutálel a já jej namůžu za boha najít :/
Což mě celkem štve, protože nádherně voněl po vanilce (ostatně jako všechny tyto produkty) a měl příjemnou sladkou chuť i nádherně hydratoval.
Teď už ale zpět k sadě, která mi zbyla :)





Nahoře zleva: krém na ruce, tělový peeling, tělový sprej a dole krém na tělo.


Celá sada nádherně voní po vanilce. A začneme krémem na ruce. V balení je 75 ml. Neuvěřitelně rychle se vstřebává a nádherně hydratuje. Krém používám každé ráno, ruce nemám ještě natolik vysušené abych jej používala častěji (což musím zaklepat). S krémem jsem nadmíru spokojená a můžu jedině doporučit.


Jako druhý tu je tělový peeling, ve kterém je 200 ml. Je to můj úplně první peeling, takže ještě nemám s čím srovnávat ale musím uznat že je výborný. Není moc hrubý ale ani ne moc jemný, prostě tak akorát. Pokožku mám po něm krásně jemnou a hladkou a navíc krásně voňavou.Používám ho tak 2x do týdne což si myslím, že je tak akorát :)



Dále tu máme tělový sprej. Osobně tyto spreje od Avonu miluju. Když na sebe nechcete stříkat voňavku je to úžasná věc. Rychle se vstřebává, sice moc dlouho na těle nevydrží, takže je přece jenom lepší trošku zainvestovat do parfému ale i tak je mám moc ráda. V balení je 100 ml. Mně toto balení vydrží strašně dlouho, protože je nepoužívám každý den, ale v létě do kabelky  na malé přestříknutí je výborný.


A poslední tu je tělový krém. V balení je 200 ml. Já měla ještě krém od Balei, takže jsem tento krém ještě nezkoušela, proto vám o něm nemůžu nic víc říct. Ale myslím si, že hydratace bude výborná a vstřebávat se bude taky rychle. Nic méně, už se moc těším až jej vyzkouším.




Tak to by byl další článek o kosmetice z Avonu, doufám, že se Vám líbil a budu se těšit u dalšího článku. Taky by mě zajímalo jestli si něco objednáváte z Avonu nebo z Oriflamu a nebo dáváte přednost kamenným obchodům? Těším se u dalšího článku Vaše Nicol :)



úterý 4. února 2014

Balea kosmetika

Ahoj, momentálně jsem v zahraničí a proto jsem pro Vás nachystala dva články aby tu  alespoň něco bylo než dorazím domů.První článek tedy bude teď a ten druhý jsem pro Vás nachystala na čtvrtek.

Takže se pohodlně usaďte a já Vám něco povím o těchto třech kráskách od značky Balea. To, že se dá značka Balea koupit jedině v drogerii DM nebudu snad už ani zmiňovat.


Na obrázku (zleva) je sprchový gel, máslo na nohy a šampón na vlasy.

Začneme tedy sprchovým gelem. Dočetla jsem se o něm u některých blogerek. Je to tedy sprchový gel borůvka, v balení je 300 ml. Má nádhernou vůni a skvělou modrou barvu což mi přijde zajímavé. Když ho ve sprše použiji nádherně provoní celou koupelnu, dobře pění a nevysušuje. Za mě určitě palec na horu a stoprocentně si jej koupím znovu.



Pokračujeme máslem na nohy. V balení je 200 ml. Máslo je s citronovou trávou a mátou, opět nádherně voní jako všechny produkty od Balei. Máslo taky obsahuje aloe vera což je super. A produkty s aloe verou zbožňuju a ráda používám. Nohy zanechá hydratované, hladké a příjemně vonící. Opět palec nahoru 


A jako poslední tu máme šampon na vlasy s vůní kokosu. Upřímně, není snad nikoho kdo by nemiloval tu jejich vůni.  V balení je 300 ml. A je bez silikonu, což někomu může přít fajn, upřímně na moje vlasy to nějaký vliv nemá. Tento šampon si kupuji už pravidelně a budu si jej kupovat i nadále. Je to moje jednička.


Tak to byl celkem rychlý článek na pečující kosmetiku od značky Balea a další článek bude už tento čtvrtek tak se na něj nezapomeňte kouknout :)
Vlastníte taky nějakou kosmetiku od značky Balea? Určitě mi to napište dolů do komentářů :) Vaše Nicol