středa 29. ledna 2014

Recenze Sérum na suché konečky vlasů od Avonu

Advance Techniques daily shine

Ahojte, dneska mám pro Vás malou recenzi o jednom malém produktu, který dokáže hotové zázraky (teda alespoň mně ano) :)
Řeč je o produktu kosmetické značky Avon. Já osobně v Avonu moc nenakupuji, spíš vůbec. Za to moje mamka tam nakupuje víc. Objednává si  krémy, sprchové gely atd. atd.  Tak jsem si jednou řekla, že zkusím něco nového a objednala jsem si přes ní toto sérum na suché konečky vlasů  Advance Techniques daily shine. Musím říct, že od té doby si ho objednávám už pravidelně po dobu asi 2 let.



V té době, kdy jsem ho zkusila poprvé jsem měla kratší vlasy (asi po ramena) a nijak jsem je nezatěžovala. Upravovala jsem je jen žehličkou na vlasy a to ještě málokdy. Žádné tupírováni, fénování ani jiné pokusy. A vlasy jsem  měla stejně zničené a nechtěly narůst víc jak po ramena.







Ale od  chvíle co jsem sérum začala používat, jsou mé vlasy naprosto zdravé a lesklé. Začala jsem si je i fénovat a častěji žehlit a vlasy? Ty mám teď až po prsa a rostou dál a dál, můžu si s nimi dělat naprosto cokoli a ony jsou stále zdravé a nemají roztřepené konečky, no prostě hotová báseň :)
V lahvičce je 30 ml. a dávkování je na pumpičku, což mi přijde skvělé a hrozně praktické.




Sérum by tedy mělo zacelovat a vyhlazovat narušený povrch Vašich vlasů. Dále zvlhčovat vysušené konečky a regenerovat konečky roztřepené. Vlasy jsou krásně hebké a lesklé a navíc sérum nádherně voní.
Objednat jde tedy v Avonu a jeho stálá cena je 169 kč ale za takovou cenu je tam málokdy. Většinou je v akci a to od 60 až do 120 kč.





Takže za mě určitě ano a budu si jej kupovat nadále protože s mými vlasy dělá hotové zázraky.
Zajímalo by mě, jestli i Vy používáte nějaké takovéhle séra a nebo jestli používáte zrovna tenhle?
Určitě mi to napište dolů do komentářů.

S pozdravem Nicol





pondělí 27. ledna 2014

S Nicol v kuchyni podruhé :)

Plněný hermelín žampióny
Tento recept jsem dělala ještě ve škole. Měli jsme za úkol vymyslet nějaký předkrm a ten taky připravit.
Já si na internetu našla tento a musím říct, že je úžasný a chutná opravdu výborně :)

Ingredience:  1 hermelín
                           10 dk šunky
                                   1 menší žampión
                    sůl
                        pepř

Postup: Nejprve si z hermelínu seřízneme vršek ale opatrně aby se nám nepoškodil. Vnitřek hermelínu vydlabeme do připravené misky, tak aby nám ze zbytku hermelínu zbyl takový kalíšek. 
Bokem si nakrájíme na menší nudličky šunku a žampióny.
Rozehřejeme si pánev, na které si osmahneme žampióny, k nim přidáme šunku a po chvíli vnitřek hermelínu tak aby nám vznikla hezká a hustá hmota. Já přidávala jenom pepř protože slané se mi to zdálo z toho hermelínu už dost. 
Nakonec jsem vydlabaný hermelín zpátky naplnila a přiklopila odkrojeným vrškem. Trochu jsem to na talíři ještě upravila aby to nějak vypadalo.   
Snad se Vám recept líbil, určitě mi napište jestli bude zkoušet nebo ne :)



Vaše Nicol :)

sobota 25. ledna 2014

S Nicol v kuchyni

Venku mrzne a od rána pořádně chumelí, za oknem to vypadá opravdu pohádkově. :)
Tak jsem se rozhodla dnes udělat netradiční článek z kuchyně. Já osobně moc ráda vařím, smažím ale především peču. Ráda peču sladké ale i slané variace a to především z listového těsta. A tak tu dneska máte recept na výborné kapsičky z listového těsta plněné zelím a uzeným :)

Ingredience: 1 listové těsto
                      1 vejce
                       sůl
                       pepř
                      sklenička zelí v sladkokyselém nálevu
                      10dk uzeného nebo anglické slaniny
                     1 cibule

Postup: Cibuli si oloupeme a nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu si nakrájíme na menší kostičky. Na pánvi o restujeme cibulku potom přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a restujeme. Zelí si vyjmeme ze sklenice, překrájíme abychom neměli velké kusy a přidáme na pánev k cibulce se slaninou. Přidáme sůl a pepř a odstavíme ze sporáku. Bokem si rozválíme listové těsto, nakrájíme ho na čtverečky a naplníme směsí. Vezmeme si dva rohy a přitlačíme je k sobě aby nám vznikla kapsa. Konce k sobě víc přitlačíme abychom nám náplň nevytekla. Kapsičky potřeme rozšlehaným vejcem a můžeme posypat kmínem nebo mořskou solí. Dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia asi na 20 min. Dobrou chuť :)


Tyto kapsičky miluji, jsou dobré i za studena takže si je občas dělávám i do školy :)
Jestli se Vám recept líbil nebo nelíbil můžete mi napsat do komentářů.
Vaše Nicol :) ahoj


pátek 24. ledna 2014

Lednové nákupy

Dneska to budou lednové nákupy, sice leden ještě neskončil ale jsem si stoprocentně jistá, že už si nic tento měsíc nekoupím. Není toho moc, jak všichni víte blíží se pololetí a tak nebyl čas ani nálada chodit po nákupech. Doufám, že v únoru toho bude o trošku víc. Tak se na to  vrhneme. :)
Z kosmetiky tu mám 4 věci, potom 1 bižu a jedny šaty.


Domů mi přišel leták z drogerie Teta. Měli opravdu krásné slevy a tak jsem k nim zavítala i já. Nakupovala jsem především věci do domácnosti jako aviváž, jar atd atd ale to tu dávat nebudu. Nechala jsem tam sice balík peněz ale odcházela jsem s dobrým pocitem, krásně vychytaných slev. 


V Tetě jsem si koupila tuto toaletní vodu značky Adidas Fun sensation body fragrance. V lahvičce je 75ml a voní úžasně. Jak už jsem zmiňovala koupila jsem ji ve slevě za neuvěřitelných 119 kč :)





Dál jsem si v Tetě koupila tento WELLAFLEX SENSITIVE lak na vlasy.Je to 3 strong hold. V Tetě na něj byla sleva když máte kartičku Teta tak jste jej měli za 50 kč. To jsem tam přece nemohla nechat :)







V Rossmannu jsem si pořídila svůj první lak od Gabriella Salvete a to ten s pískovým efektem. Lak je v odstínu Lavender love 13. Odstín je to krásný, určitě se o něm ještě zmíním. Myslím, že jedním pískovým od GS neskončím :) A zase ve slevě za 63 kč. 







Tuto rtěnku jsem ve slevě nezakoupila. Je od značky Miss Sporty v odstínu 021 Spiced rum. Barvička je nenápadná s šimrem. Cenu už si nepamatuji ale myslím, že kolem 50 kč.






 Plesová sezóna je v plném proudu a tak jsem šla na lov šatů. Uspěla jsem hned v první obchodě a zase ve slevě :) Z 299,- na 199,- což si myslím, že na šaty je to úžasná cena. Jsou mi trošku těsnější ale 1, 2 kila dolů a budou ok :) Šaty mají úžasnou bordó barvu s krajkovým detailem přes pás a s délkou nad kolena. Dělan úžasnou postavu.


Detail výstřihu a rukávu 


 Krajkový detail



No a když jsem tak skvěle pořídila s šaty tak jsem ještě zamířila pro nějaký náhrdelník. Já osobně nejraději nakupuji obchůdku zvaný Stoklasa. Mají tam vše od rukavic, šál, prstýnků, náhrdelníku atd atd. prostě vše na co si vzpomenete. A zase jsem ulovila ve slevě tento krásný zlato-černý masivní náhrdelník. A to za 94 kč :)





Doufám, že se vám článek líbil :) Ahoj Vaše Nicol




středa 22. ledna 2014

Gelové nehty od vietnamců

           Minulí rok, myslím, že začátkem října jsem se rozhodla zajít si poprvé nechat udělat gelové nehty. Jelikož je v dnešní době nehtařů opravdu hodně ( především vietnamských) a já dostala doporučení na jedno kvalitní, rychlé a levné vietnamské studio tak jsem zamířila přímo tam.
           Gelové nehty jsem chtěla vyzkoušet už dávno ale protože jsem studovala obor kde jsem musela mít čisté a nenalakované nehty  tak jsem si musela počkat. Ve studiu bylo sice ten den plno, ale nečekala jsem dlouho. Práci udělali opravdu rychle a myslím si, že i kvalitně. Nehty mi vydržely cca 5 týdnů, kdy už byly odrosty viditelné a tak jsem si nehty odloupla sama doma. Vůbec to nebolelo ale mé nehty byly opravdu zničené. Proto jsem si koupila v Rossmannu zpevňovač a podkladový lak v jednom, který mi moc pomohl. Jestli si ještě někdy půjdu nechat udělat nehty od vietnamských "profesionálů" to opravdu nevím :) snad možná někdy. A teď už pár fotografií :)




neděle 19. ledna 2014

Vzpomínka na léto

Jak už je z názvu znát, tento článek bude takovou malou vzpomínkou na léto. V podobě zlatého laku od  Maybellinu. Laky od COLORAMY já osobně teda zbožňuju.
Cena není vůbec vysoká a kvalita je opravdu výborná. Miluju na nich jejich krásné barvy, super pigmentaci a nejlepší výdrž jakou jsem kdy u laků viděla. Abych se vrátila k tomu létu, v létě jsem nejčastěji nosila tento zlatý lak,  odstín 108. U mě stačila jedna vrstva aby to vypadalo krásně, druhou jsem dávat už nemusela. Už teď se těším na léto až zase vytáhnu tohoto miláčka na světlo světa. K těmto lakům nemám jedinou výtku.


sobota 18. ledna 2014

Balea tělový krém

Není snad už nikdo kdo by neznal kosmetikou značku Balea. Tato značka je v dostání v DM drogeriích a jedná se o pečující kosmetiku. Cena je opravdu krásně přijatelná takže si ji může dovolit opravdu každý.
V dnešním článku jsem chtěla představit tento tělový krém s vůní kokosu. Určený pro suchou pokožku a v balení je 500ml. Někomu může vadit, že krém není v tubě a tudíž musíte do kelímku namáčet ruku, což mně vůbec nevadí, naopak. Člověk si tak nabere kolik jen chce. Krásně tělo hydratuje a navíc moc krásně voní, takže za mě určitě palec nahoru. V DM mají ještě sestru toho voňavoučkého objevu s vůní broskví. A až mi dojde tak si pro něj opět poběžím :)